Újabb sikeres Súlyos Káresemény Elhárítási Terv gyakorlat az ÁTI DEPO Szigetszentmiklós telephelyen

June 11, 2018

 

Az ÁTI-Sziget Ipari Park területén az ÁTI DEPO Zrt. által bérelt szigetszentmiklósi raktárunkban, ahol ADR-es és főként környezetre veszélyes anyagokat tárolunk, újabb sikeres  Súlyos Káresemény Elhárítási Terv gyakorlatot folytattunk le. A gyakorlaton részt vett: Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Érd Katasztrófavédelmi Kirendeltség, valamint Szigetszentmiklós Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság.
Külső megfigyelőként láthattuk jelen a Gödöllöi GSK Biologicals Kft (HU)–t Kovács Levente vezetésével.
Gyakorlatunk a tavalyi események néhány apró változtatásán alapultak. Környezetre veszélyes maró anyag szabadult ki a raktár területén szabálytalan kitárolás következtében.  Fő célunk  az volt, hogy a környezetre veszélyes anyag kifolyása  a lehető leghamarabb meggátolásra kerüljön, két fő szempont  figyelembe vételével.  Elsődlegesen az emberi élet fontosságát tartottuk szem előtt, melyet a  gyakorlat során kiemeltünk, valamint az anyag továbbterjedésének a megfékezésére tett munkavállalói gyors intézkedéseknek a módját, rendszerét és gyorsaságát hangsúlyoztuk. 
A végrehajtott gyakorlatot az ÁTI DEPO Zrt. és a résztvevő Hatóságok képviselői értékelték, melyet megfelelőnek minősítettek.
 

Please reload

Featured Posts

Home Office Értesítés Beszállítóink részére

March 16, 2020

1/10
Please reload

Recent Posts

February 21, 2019

Please reload

Archive
Follow Us
Please reload

Search By Tags