top of page

KÖZLEKEDÉSLOGISZTIKAI KONFERENCIA 2023


Ebben az évben ismételten megrendezésre kerül a Közlekedéslogisztikai Konferencia, melyet az MLSZKSZ szervez. A részletekért, információért és a jelentkezésért kattintson a linkre.: https://konferencia.mlszksz.com/


A GAZDASÁGI ÉS KÖZLEKEDÉSI MINISZTÉRIUM TÁMOGATÓ KÖZREMŰKÖDÉSÉVEL LÉTREJÖTT 2002-ben a Magyarországi Logisztika Szolgáltató Központok Szövetsége (MLSZKSZ), melynek alapító tagjai között volt az ÁTI DEPO Zrt miskolci telephelye is.

Az MLSZKSZ 2002 óta a hazai logisztikai és közlekedési szakma egyik meghatározó szövetsége, amely a magyar logisztikai szolgáltató központok közel 90 százalékát fogja össze. Az MLSZKSZ az egyetlen olyan szövetség, ami a komplett szolgáltatási láncot lefedi, a többi szervezet a logisztikának csak egyes részterületeivel foglalkozik.


Az MLSZKSZ 2002 óta szervezője a Közlekedéslogisztikai Konferenciának, ahol a legfontosabb nemzetgazdasági súlyú kérdéseket tekintik át az iparág képviselői. A konferencia alkalmat teremt a logisztikai szektor szereplői számára, hogy erősítsék szakmai kapcsolataikat, párbeszédet folytassanak egymással, valamint új ismereteket szerezzenek. Mostanra ez lett a logisztikai szakma egyik legrangosabb és legszínvonalasabb szakmai rendezvénye.


0 megtekintés

Comments


Kiemelt híreink
Korábbi hírek
Archív
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page