top of page
e1e2.jpg
IMG_6032.jpg
IMG_7899.jpg
IMG_8429.jpg
IMG_8493.jpg
IMG_8324.jpg
Baja006hon_edited.jpg
Baja20.jpg

Irányítási rendszerek

 

Irányítási rendszerek

 

Az ÁTI DEPO Közraktározási Zrt. Magyarország egyik legnagyobb raktárkapacitásával rendelkező logisztikai szolgáltatója. Partnerei bizalmának megnyerése és fenntartása a mai versengő világban nem egyszerű feladat. Ennek érdekében az ÁTI DEPO Zrt. elkötelezte magát az állandó és megbízható szolgáltatások nyújtása és partnerei bizalmának hosszú távú elköteleződése mellett.

 

Az ÁTI DEPO Zrt. elhivatottságot érez az iránt, hogy a Társaság működésének biztonságát, piacképességének megtartását és fejlesztését elősegítse.

 

A vállalat vezetése a működés alapvető elemének tekinti a tevékenységével összefüggő vezetés irányítási rendszerek működtetését, amely alapját képezi működési stratégiájának.

 

A vezetés az üzleti sikerek elérésének egyik elemeként határozza meg a releváns vezetési irányítási szabványoknak megfelelő tudatos munkavégzést a vállalkozás minden munkatársa számára.

 

A partnereink bizalmának megtartása és igényeik maximális kielégítése révén elkötelezettséget vállal az ÁTI DEPO Zrt. irányítási rendszereinek működtetésében és folyamatos fejlesztésében.

 

Az ÁTI DEPO Zrt. minőségirányítási (ISO 9001), környezetvédelmi (ISO 14001) szabványoknak megfelelő integrált rendszerrel rendelkezik. Valamint energiairányítási (ISO 50001)  GMP+B3 és szabványoknak megfelelő irányítási  rendszerrel rendelkezik.

 

Az ÁTI DEPO Zrt. irányítási rendszerét külső elismert tanúsító szervezettel felügyeli.

 

 

 

 

bottom of page