top of page
e1e2.jpg
IMG_6032.jpg
IMG_7899.jpg
IMG_8429.jpg
IMG_8493.jpg
IMG_8324.jpg
Baja006hon_edited.jpg
Baja20.jpg

Rólunk

 

Az ÁTI DEPO Közraktározási Zrt. Magyarország egyik legnagyobb raktárkapacitásával rendelkező logisztikai szolgáltatója, amely az ingatlanfejlesztéssel és hasznosítással foglalkozó brit többségi tulajdonú Interag Holding tagja. Ennek is köszönhető, hogy az ÁTI DEPO Közraktározási Zrt. jelenlegi és potenciális ügyfeleinek nem csak az aktuális raktárkapacitást tudja felajánlani, hanem partnerei egyedi elképzeléseit is megvalósítja.

 

Az ÁTI DEPO Zrt. jelenleg 12 telephellyel rendelkezik az ország különböző pontjain, melyek közül hat bázis (Baja, Győr, Miskolc, Pécs, Szabadbattyán, Szigetszentmiklós), majd 134.000 m2-en, főleg raklapos áru tárolását tudja elvégezni. További hét telephelyen 245.000 tonna gabona befogadására alkalmas gabonatárolót üzemeltet. (Baja, Békéscsaba, Kecskemét, Mátészalka, Mezőkovácsháza, Mohács, Szabadbattyán). Az ÁTI DEPO Közraktározási Zrt. szinte minden gabonalogisztikai telepén adott a nagyteljesítményű vasúti gabonarakodási  lehetőség, illetve a bajai és mohácsi objektumban ezen felül a folyami ki- illetve berakodás.

 

Raktári készletnyilvántartásunk az UNILOG Kft. által kifejlesztett integrált raktár irányítási szoftverrel történik. Az informatikai rendszerünk on-line rendszerű, mely lehetővé teszi egyrészt budapesti központunkkal, másrészt az egyes depókkal a folyamatos kapcsolattartást. Kompatibilis a legtöbb egyéb hazai, illetve nemzetközi készletnyilvántartó programmal, vagy kompatibilissé tehető egy interfészen keresztül, így igény esetén lehetőség van partnereinkkel is közvetlen számítógépes kapcsolat kialakítására.

 

Telephelyeink többségén rendelkezésünkre áll további fejlesztési felület (pl.: Szigetszentmiklóson az ÁTI-Sziget Ipari Parkban 80 hektár, Kecskeméten 8 hektár, Mátészalka 5 hektár), amelyek kihasználására keressük a partnereket.

 

Az ÁTI DEPO Közraktározási Zrt. a logisztikai megoldásokon túl, partnereinek készletfinanszírozási problémáiban is tud segítséget nyújtani. 2009. január 5-től, az ÁTI DEPO Közraktározási Zrt. az általa üzemeltetett raktárterekbe betárolt árukra vonatkozóan, a készletfinanszírozó pénzintézetek által preferált sajáttelepi közraktárjegyeket tud partnerei rendelkezésére bocsátani.

Célunk és feladatunk az ügyfeleinkkel való szoros együttműködés, a folyamatok áttekintését követően teljes körű megoldás „all in one” biztosítása ügyfeleink részére.

Energetikai szakreferensi éves jelentés 2023

Energetikai szakreferensi éves jelentés 2022

Energetikai szakreferensi éves jelentés 2021

Energetikai szakreferensi éves jelentés 2020

Energetikai szakreferensi éves jelentés 2019

Energetikai szakreferensi éves jelentés 2018

MEKH adatszolgáltatás 2018

Melléklet az O-ML-03a KÉPZÉSI TÁJÉKOZTATÓ ÉS JELENTKEZÉSI LAP-hoz

bottom of page