top of page

Tulajdonosi Nyilatkozat

TULAJDONOSI NYILATKOZAT


Az ÁTI DEPO Zrt közvetett többségi tulajdonosa, a brit CP Holdingsnak az Egyesült Királyság 2015. évi „Modern Slavery Act” rendelkezései szerinti Nyilatkozata:


A CP HOLDINGS NYILATKOZATA


A MODERNKORI RABSZOLGASÁGRÓL ÉS EMBERKERESKEDELEMRŐL
(Modernkori Rabszolgaság elleni 2015. évi törvény ajánlása alapján)

 
 
Jelen nyilatkozatot a CP Holdings Limited („CP”) a 2016. december 31-ével záródó pénzügyi évre vonatkozóan teszi a Modernkori Rabszolgaság elleni 2015. évi törvény 54. paragrafusának megfelelően. A nyilatkozat minden olyan jogi személyre vonatkozik, amely a CP Holdings Limited Csoport tagja.
 
A CP a CP Csoport családi tulajdonban lévő holding vállalata, amely számos vállalattal, széles tevékenységi palettával, számos országban van jelen, többek között az Egyesült Királyságban, Izraelben, Szubszaharai-Afrikában és Magyarországon, valamint más közép-európai országokban. A CP csoport fő működési területei az alábbiakat foglalják magukba: szállodaipar és vendéglátás, irodabérbeadás (beleértve „serviced offices”-t is), nehéz berendezések, illetve mezőgazdasági vegyszerek kereskedelme, raktározás és telekommunikáció. 
 
A CP Csoport a társadalmi felelősségvállalást komolyan veszi és üzleti tevékenységét etikusan és tisztességesen végzi. Ellenezzük a modernkori rabszolgaságot és emberkereskedelmet és tudatosan nem lépünk üzleti kapcsolatba olyan személlyel vagy társasággal, aki ilyenben érintett.  
 
Annak érdekében tett erőfeszítéseink részeként, hogy a modernkori rabszolgaság és emberkereskedelem ne forduljon elő vállalkozásainkban vagy ellátási láncunkban, az egész Csoportban korszerűsítjük a munkavállalói magatartási kódexet, amely világos irányelveket tartalmazva bemutatja ezen tevékenységek kockázatait, valamint az ezirányba tanúsított zéró toleranciát. 
 
Jelen nyilatkozatot a CP vezetősége és Igazgatósága jóváhagyta, és évente felülvizsgálatra kerül.
 
2017. június 1. 
 
Paul Filer – igazgatósági tag

bottom of page