October 22, 2019

Megrendezésre került a NORDLOG Klaszter és a Magyarországi Logisztikai Szolgáltató Központok Szövetsége (MLSZKSZ) által szervezett „Iránytű a logisztikában – Irány Észak” című logisztikai szakmai konferencia 2019. október 11-én Miskolcon. A rendezvényen kiemelték, hogy...

October 2, 2019

Már elérhető É-K Magyarország legnagyobb Logisztikai Konferenciájának 2019.10.11-i programja, online lehet jelentkezni:


http://misdolin.hu/iranytu-a-logisztikaban/konferencia-meghivo-es-program
 

További bővebb, aktuális információt kaphatnak:

https://www.facebook.com/No...

June 4, 2019

Szép jubileumhoz érkeztünk: az ÁTI DEPO Zrt. Mátészalka telephelyén a 400. irányvonatot tolták be. Az iparvágány újraindulása óta - 8 és fél év alatt - a közel 490 ezer tonna ömlesztett árut 9.045 db vagonba rakták ezen a gabonarakodó bázison.

February 21, 2019

Az Áti Depo Zrt. elkötelezett az egészséges és biztonságos munkahelyek kialakításában, valamint a munkavállalóknak a munkából fakadó  egészségi kockázatainak megelőzésében.
E szellem jegyében 2019. február 12-én Egészségnapot rendezett,  szakemberek bevonásával.
Az elő...

October 1, 2018

További minőségi munkahelyek, partnerség, oktatásfejlesztés – Miskolc jövőbeni céljai is szóba kerültek szerdán, az „Iránytű a logisztikában” című konferencián. A City Hotelben tartott rendezvényen főként helyi cégek és az egyetem vezetői, képviselői voltak jelen.

Az És...

August 30, 2018

Az Észak-magyarországi Logisztikai Szolgáltató Klaszter (NordLog) szervezésében 2018. szeptember 26-án kerül megrendezésre az „Iránytű a Logisztikában” elnevezésű szakmai konferencia.

A konferencia célja:  A jelenlegi rendezvény a korábbi konferenciák folytatásaként ker...

June 18, 2018

Az ÁTI DEPO gabonalogisztikai üzletág Általános Szerződési Feltételei módosultak!

June 11, 2018

Az ÁTI-Sziget Ipari Park területén az ÁTI DEPO Zrt. által bérelt szigetszentmiklósi raktárunkban, ahol ADR-es és főként környezetre veszélyes anyagokat tárolunk, újabb sikeres  Súlyos Káresemény Elhárítási Terv gyakorlatot folytattunk le. A gyakorlaton részt vett: Pest...